tiistaina, lokakuuta 02, 2007

Swindleä lyhyesti + kasviskekkerit tulossa TurkuunAnnan tällä kertaa videon tehdä tehtävänsä. Samaisesta pätkästä kannattaa katsoa myös osat 1 ja 2 (tuo on esipuhe, "osa 0"). Huomautan myös, että videossa on pari sekuntia osittaista alastomuutta kohdassa, jossa esitellään Durkinin aiempaa tuotantoa. Jos häiritsee, älä katso. Kyseessä on silikoni-implanttidokumentti, turha siis odottaa videosta mitään kiksejä. Kunhan varoitin.

Jos joku vielä käyttää Swindleä argumenttina yhtään missään, kannattaa näyttää kyseiselle henkilölle kyseinen video. Tuossa pätkässä siis itse Swindle on leikattu pois, jos haluatte nähdä sen niin Youtubeen hakusanaksti "The Great Global Warming Swindle" (mutta muistakaa katsoa myös tuo kritiikki!).

Lisäksi huomautan, että ensi viikonloppuna on tulossa todella nautinnollinen tapahtuma, jonne ainakin itse olen menossa (siis tuohon Turun tapahtumaan): Kasviskekkerit!

Katsokaa linkki ja tulkaa syömään todella hyvää ja kestävän kehityksen mukaisesti tuotettua ruokaa paikan päälle! (disclaimer: älä katso kuvia, jos sinulla on nälkä)

Jaa että miten tuo liittyy ilmastoon? No siten, että karjatalous on maailman suurin ilmastonmuutoksen aiheuttaja. Ja vegaaniruoassa ei karjataloustuotteita käytetä.

Ei kommentteja: