keskiviikkona, maaliskuuta 31, 2010

Blogi valittu kakkoseksi Suomen ympäristöblogien joukosta

Ironista kyllä, valitsemisaika oli maaliskuu 2010, joka taitaa olla blogin olemassaoloajan ensimmäinen kuukausi ilman yhtäkään postausta.

Valinnan suoritti Cision, linkistä voitte lukea lisää valintaperusteista.

Onnittelut Leolle voitosta ja Kaitsulle hienosta kolmannesta sijasta (olisit ansainnut olla korkeammalla ;)). Ja vielä Ville-Veikolle onnittelut top kymppiin pääsystä!

Kertooko se muuten blogin tasosta jotain, että minut palkitaan heti kun en kirjoita mitään kuukauteen?

Jotta tulisi sentään jotain mietittävää, niin voitte kuvitella kuinka monta kertaa on ärsyttänyt, kun ihmiset puhuvat kuinka "ilmastonmuutos ei tullutkaan" kun Suomessa on lunta huhtikuulle asti. Ja että ei se kasvihuoneilmiö vaikutakaan kun oli kylmä talvi. Globaalisti on menossa paljon lämpimämpi vuosi kuin pari edeltävää, itse asiassa kunhan saadaan maaliskuun arvot näkyviin niin alkuvuodesta saatetaan saada kaikkien aikojen lämpimin. Paikallinen sää ja globaali ilmasto ovat kaksi täysin eri asiaa. Alla vielä kuva viime talven lämpötiloista.

17 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kappas vain, kaikki vihreitä blogeja,mukana ei yhtään kriittistä?

Cisco´n peustajasta Ralph Bowden' ista ei Wikipedia tiedä mitään ja itse organisaation esittelysivusta Wiki huomauttaa:

"This article is written like an advertisement"

Outoa, perin outoa ;-)?

Anonyymi kirjoitti...

Tuukka ei ole ehtinyt kirjoittaa blogia,kun kapitalistinen ahneus silmissään on vetänyt ruohobusinestaan ;-)!

Anonyymi kirjoitti...

Tuukka ei ole ehtinyt kirjoittaa blogiaan,kun kapitalistinen ahneus silmissä kiiluen on vetänyt ruohobusinestaan ;-)!

Kai "Gaia" Luukon ja Leo Straniuksen blogia eivät kriittiset mielipiteet rasita,kun heiltä on pääsy kielletty blogeihin.

Anonyymi kirjoitti...

Siis Cision tietnkin, ei Cisco,mutta tiedot oli kaivettu esiin juuri Cisionista ! (Anonyymi no 1).

Anonyymi kirjoitti...

Vihreät hyödyntävät Googlen hakualgoritmin heikkoutta,sehän laskee linkkausten määrää ja niinpä vihreät kaikki lukevat omia blogejaan,joita on lanseerattu tusinoittain ja linkkaavat toisilleen. Perinteistä viherpetosta,stasin rintaperillisiltä ja kansalliselta sabotaasipuolueelta se sujuu !

Kamomilla kirjoitti...

Täällä näytettiin kaipaavan myönteisiäkin kommentteja ;) Onnea kakkossijasta, Tuukka!

Mensalainen kirjoitti...

Mukavaa nähdä miten myötämielisyys ilahduttaa blogin pitäjää. Onneksi olkoon myös omasta puolestani.

Uskoisin palkinnon tulleen kuitenkin kommenttiosastolle, missä on useita sitkeitä sieluja kiinni totuudessa ja realismissa.

Blogin pitäjä on ainutlaatuisella tavalla oman maineensa uhraten aktivoinut selväjärkisiä kansalaisia vastustamaan ilmastouskovaista hömppää, mistä ei kylliksi voi ylistää.

Tuomas Helin kirjoitti...

Onnittelut!

Kommenttiosiosta voisi päätellä, että erästä ilmastoblogaajaa näyttäisi listan ulkopuolelle jääminen "hieman" jurppivan. :D

TJT kirjoitti...

Tiedeakatemioiden mielestä ilmasto ja sää ovat yksi ja sama asia, vai kuinka selität tämän uutisen?
"Lontoon kuninkaallinen seura, Britannian meteorologian laitos ja kansallinen ympäristöntutkimusneuvosto ilmoittavat, että ilmastonmuutoksen vaara on hälyttävämpi kuin koskaan. Asiasta uutisoiva BBC kuvaa varoitusta ennennäkemättömäksi.

Tutkimuslaitosten mukaan vuoden 2007 tulvat Britanniassa, vuoden 2003 lämpöaalto Euroopassa ja viime aikoina esiintynyt kuivuus kertovat ilmiöstä kiistatta."

Anonyymi kirjoitti...

Käykää täältä lukemassa millä menetelmillä ja moraalilla noita IPCC:n raportteja kirjoitetaan.

http://climateaudit.org/2010/04/05/ipcc-and-the-law-dome-graphic/#more-10643

Anonyymi kirjoitti...

Tuolla aatetoveri Kaj "Gaia" Luukolla on ainakin terve suhtautuminen ydinvoimaan ja nyt todistelee jopa tuulivoiman itse asiassa lämmittävän ilmastoa ;-)!
Kommentoin tänne,kun Luukko saksii blogistaan kaikki arvostelijat,niinpä siellä ei kommentoi kukaan,hieman sääliksi käy hyvää miestä ...

Christer Sundqvist kirjoitti...

Onneksi olkoon Tuukka blogisi saamasta arvostuksesta!

Christer Sundqvist
Suosituimman terveysblogin ylläpitäjä

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä nyt on kapitalistinen ahneus vienyt Tuukkamme,ei kommenttia blogiin viikkoihin,kuukausiin?

Mistähän se palkintolautakunta keksi blogin`? Jospa palkinto annettiin TULEVISTA suurteoista,kuten Nobel Obinalle?

;-)

Anonyymi kirjoitti...

"Kertooko se muuten blogin tasosta jotain, että minut palkitaan heti kun en kirjoita mitään kuukauteen?"

Jep. Sinut palkittiin, koska et kirjoittanut mitään kuukauteen.
Ehhehee..

Anonyymi kirjoitti...

Jäätä on vuodenaikaan nähden ennätyksellisen paljon pohjoisnavalla. Hiilidioksidin osuuden on todettu olevan mitättömän pirni mahdollisessa ilmastonlämpenemisessä, joka sekin on kadonnut tutkijoiden saatua raakadataa käyttöönsä.

Onnittelut uskovaisesta yksisilmäisyydestä ja mr. Beanin sitkeydestä jatkaa väärään suuntaan väärään aikaan väärin perustein.

Onneksi höpinä on vähentynyt ja ilmeisesti loppuu pian kokonaan. Nyt on hyvä aika pysähtyä ja etsiä uusia haasteita ilmastoraunioiden päällä seisten. Kaukokaipuu ohjaa väsyneen sielun kauas täältä, missä ei ole enää houkkia höynäytettävänä.

Ilmastouskonto on kuollut. Eläköön Tuukka!

Anonyymi kirjoitti...

Tuukka, miksi retostelet alkuvuoden troposfäärin lämpötiloilla kun tiedät että nyt on lähes 1998 El Ninoa vastaava El Nino menossa (tai jo hiipumassa ja huhtikuun anomaliat tulevat jo selkeästi tippumaan).

Tiedän, että tiedät myös, että se että troposfäärin lämpötila nousee ei tarkoita että maapallon kokonaislämpömäärä on nousussa. Itseasiassa El Ninon tapauksessa se tarkoittaa juuri päinvastaista - valtameret luovuttavat lämpömääräänsä troposfäärin kautta avaruuteen.

Tiedän, että tiedät myös, että kun La Nina tuosta alkaa niin anomaliat tippuvat jälleen kuin kivi. Se kuinka alas ne tippuu on kysymysmerkki mutta alas ne tippuu jokatapauksessa.

Katsotaan vuoden lopussa kun Nino on tod näk kokonaan hiipunut, että mitä UAH -trendi 1998-2010 näyttää. Jos se ei ole nouseva on AGW-teoria "hieman" pulassa.

Unknown kirjoitti...

Onnittelut! Voisitko blogata viikonloppuisesta ydinvoiman vastaisesta tapahtumasta?
http://www.ydinvoima.fi/toimintapaiva-19-6